آشنایی با فیلرهای آزمایشگاهی
بررسی فیلرهای آزمایشگاهی
یکی از رایج ترین اقداماتی که این روزها در کلینیک ها و مراکز پوست و زیبایی انجام میشود؛ تزریق پرکننده های پوستی است. در این مطلب از سایت کلینیک ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان فیلرهای آزمایشگاهی را مورد بررسی قرار می دهیم.
از این روش برای افزایش حجم در نقاط مختلف صورت و بدن، رفع چین و چروک ها و جوانسازی پوست و درمان برخی از اسکارها استفاه میشود. در نتیجه تزریق فیلرها یا پرکننده های پوستی، در کمترین زمان، بدون نیاز به جراحی و ایجاد برش و بخیه، میتوان شاهد نتایج چشمگیری در بهبودی ظاهری پوست بود. پرکننده های ساخته شده در آزمایشگاه هم به دو دسته زیر تقسیم میشوند:
- پرکننده های دائمی
- مواد پر کننده قابل جذب
فیلرهای دائمی
پرکننده های دائمی آنهایی هستند که با گذشت زمان در موضع باقی می مانند و سیستم دفاعی بدن قدرت جذب، هضم یا خارج کردن آنها را ندارد .پرکننده های دائمی نسبت به پرکننده های قابل جذب، به صرفه تر هستند. چون نیاز به تکرار ندارند. ولی مزایای آنها در همین جا به اتمام می رسد. متاسفانه بسیاری از فیلرهای دائمی پس از کسب مجوز در آمریکا و اروپا با بروز عوارض مختلف از جمله عفونت، ترشح، قرمزی، خارش، تشکیل گرانولوم، مهاجرت و … مجوز خود را از دست داده اند.
نکته دیگر در استفاده از فیلرهای دائمی که مصرف آنها را بالقوه خطرناک می نماید عدم برگشت پذیر بودن پروسه تزریق است به این معنا که جهت خارج کردن این مواد امکانات بسیار محدودی وجود دارد (از جمله جراحی باز)؛ که اغلب هم موفقیت آمیز نیست. بنابراین اگر نتیجه تزریق خوشایند بیمار نباشد یا محل تزریق صحیح انتخاب نشود یا مقدار آن بیش از اندازه باشد. گاه فرد را برای تمام عمر نادم و پشیمان می سازد.
ما به شما توصیه می کنیم هیچگاه از مواد فیلرهای دائمی برای بار اول استفاده نکنید. بهتر است ابتدا به عنوان تست از پرکننده های قابل جذب استفاده شود و اگر بعد از یک یا دو بار تزریق مواد قابل جذب، تصمیم گرفتید از فیلرهای دائم استفاده نمایید؛ باید تمام عوارض و مشکلات آن برای شما شرح داده شود و حداقل حجم قابل قبول تزریق گردد. با وجود تمام اینها افرادی که از پرکننده های دائم استفاده می کنند همیشه باید منتظر بروز عوارض آن باشند.
فیلرهای قابل جذب
اکثر این فیلرها گرچه در آزمایشگاه تولید می شوند پایه ارگانیک دارند. و به همین دلیل سیستم دفاعی بدن و آنزیم ها در طول زمان ( ماه تا 2 سال) این مواد را جذب و هضم می کنند. به لحاظ تاریخی اولین ماده در این گروه همان کلاژن بود که به دلیل طول عمر کوتاه و نیاز به تست جلدی یک ماه قبل از تزریق و هزینه های سنگین امروزه مصرف آن بسیار محدود شده است .
آنچه در این گروه امروزه بیشتر از همه مواد دیگر مصرف می شود مشتقات اسید هیالورونیک است. اسید هیالورونیک یک پلی ساکارید و از مواد اصلی تشکیل دهنده نسج نرم در تمام دوره درمان است. از دو منشا حیوانی و غیر حیوانی تهیه می گردد. امروزه اکثر ترکیبات اسید هیالورونیک تزریقی غیر حیوانی هستند. و با چسباندن زنجیره های اسید هیالورونیک به صورت پهلو به پهلوهضم و جذب آنها توسط بدن به تاخیر افتاده است.
کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
انواع فیلرهای قابل جذب
- رقیق برای چین های ظریف
- متوسط برای خطوط عمیق تر
- غلیظ برای لب و خطوط خیلی عمیق
این مواد طول عمری بین 6 ماه تا دو سال دارند و موثرترین محل مصرف آنها برای حجم دادن به لب و پرکردن خطوط اطراف آن است. با اکثر این فراورده ها عفونت، حاسیت و مشکلات دیگر بسیار نادر است. اگر شما فرم بدست آمده را خوشایند خود ندانید. پروسه تزریق برگشت پذیر است (با تزریق هیالورونیداز یا گذشت زمان). نکته اصلی در مصرف آنها نیاز به تکرار تزریق و هزینه های آن می باشد ولی در حال حاضر بهترین روش درمانی جهت حجم دادن به لب ها و خطوط نیمه عمیق قسمت تحتانی صورت استفاده از همین گروه یعنی پرکننده های قابل جذب می باشد .