علل جوش و آکنه در بارداری | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

 بررسی علل جوش و آکنه در بارداری

در این نوشته از سایت کلینیک زیبایی اصفهان که برای شما همراهان گرداوری شده است. به بررسی علل جوش و آکنه در بارداری خواهیم پرداخت. اگر از قبل مشکل آکنه داشته باشید، ممکن است وضعیت پوست و جوش‌های شما در دوران بارداری تشدید شود. هورمون‌های اضافی در بدن باعث می‌شوند غدد چربی، فعالیت و ترشح چربی خود را بیشتر کنند و به‌ این ‌ترتیب باعث ظهور هرچه بیش‌تر جوش‌ها ‌شوند. شما باید یک روتین پاکسازی دقیق و مداوم داشته باشید. برای این کار، می‌توانید روتین خود را با یک فوم شستشو یا ژل شستشوی صورت بدون نیاز به نسخه پزشک شروع کنید. برای جلوگیری از حالت تهوع، استفاده از پاک‌کننده‌های بدون عطر را فراموش نکنید.

مطلب پیشنهادی برای مطالعه : علل بروز ماسک حاملگی چیست؟

هر شب و هر صبح صورت‌تان را با پاک‌کننده مناسب پوست‌تان تمیز کنید؛ اما یادتان باشد شستن بیش ‌از حد صورت می‌تواند باعث خشکی پوست شما شود.

علل جوش و آکنه در بارداری | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

در مرحله بعدی، از میسلار واتری که خاصیت قابض دارد استفاده کنید تا به کمک آن بتوانید چربی باقی‌مانده پوست را از بین ببرید. از مصرف فرآورده‌های قابض (استرینجنت‌) ضدآکنه اجتناب کنید. این نوع محصولات ممکن است موادی با خاصیت ضدآکنه داشته باشند که برای زنان باردار توصیه نمی‌شوند. برای ‌مثال، در سه ماهه اول بارداری باید از مصرف ترکیباتی مانند ویتامین A اجتناب کرد. البته پس از سه ماهه اول می‌توان این ترکیبات را تحت نظر پزشک به روتین پوستی افزود. همچنین فراموش نکنید این روتین را با یک مرطوب کننده فاقد چربی تکمیل کنید.

در کل اگر مشکل آکنه شما با انجام روتین پوستی مناسب نیز برطرف نشد، حتماً درباره درمان آکنه در دوران بارداری با متخصص پوست مشورت کنید.

کلینیک زیبایی ژالان را در اینستاگرام دنبال کنید

تیره‌شدن کک‌ومک، خال و سایر نواحی پوست شما

تغییرات و افزایش هورمون‌ها که باعث بسیاری از مشکلات پوستی در بارداری است، همچنین می‌تواند تغییراتی در رنگدانه‌های پوستی شما ایجاد می‌کند. طی ماه‌های بارداری، متوجه می‌شوید نواحی دارای رنگدانه تیره، مانند کک‌ و مک، خال، نوک سینه، هاله سینه (آرئول) و لبه‌ی آلت تناسلی (لابیا)، تیره‌تر به‌نظر می‌رسند. برای پیشگیری از این اتفاق هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید. اما اگر متوجه شدید ظاهر یا شکل یک خال یا کک‌ و مک تغییر کرده است، باید با پزشک خود تماس بگیرید.

میزان تغییر در رنگدانه در دوران بارداری می‌تواند قابل توجه باشد اما شدید و فاحش نیست. این نواحی تیره‌تر ممکن است پس از بارداری از روشن شوند یا همچنان تیره باقی بمانند.

 


مطالب پیشنهادی :

عوارض جانبی بوتاکس چیست؟

راز جوانی پوست با مصرف ویتامین‌ها

مزایای استفاده از ویتامین C برای پوست