عوارض لیزر موهای صورت آقایان
بررسی عوارض لیزر موهای صورت آقایان
همه افراد دارای موهای زائدی در صورت خود می باشند که باید هربار با روش های مختلفی مانند وکس، اپیلاسیون، انواع کرم های موبر و … به از بین بردن و اصلاح آن ها بپردازند. در مطلب امروز سایت مرکز ژالان، کلینیک زیبایی اصفهان عوارض لیزر موهای صورت آقایان را مورد بررسی قرار می دهیم.
روشی برای از بین بردن موهای زائد صورت و بدن وجود دارد که سبب از بین رفتن دائمی آن ها می شود. این روش لیزر نام دارد که می توان با استفاده از آن از شر موهای زائد خلاص شد. پوست صورت بسیار حساس می باشد و موهای زائد در این ناحیه می تواند در زیبایی افراد بسیار اثرگذار باشد.
لیزر دارای پرتوهای نور با انرژی و طول موج خاصی می باشد. که بعد از برخورد با ملانین سبب از بین رفتن فولیکول مو می شود. زمانی که این فولیکول ها از بین بروند دیگر قادر به ساخت تار مو نمی باشند و دیگر در آن نواحی مویی رشد نمی کند. رنگدانه های پوست ما ملانین نام دارند که این رنگدانه ها در مجاورت فولیکول های مو قرار گرفته اند.
نحوه کارکرد لیزر صورت آقایان
بسیاری از مردان به دنبال کاهش حجم ریش خود می باشند نه از بین بردن کل موهای صورت. به همین دلیل استفاده از این روش یکی از نگرانی های مردان می باشد به دلیل این که ممکن است سبب از بین بردن کل موهای صورت آن ها شود. برخی از مردان نیز خواهان از بین بردن موهای ناحیه گردن می باشند که این موها جلوه خوبی ندارد. کسانی که خواهان کم حجمی موهای صورت هستند و فقط می خواهند موهای صورت آن ها کمتر شود، می توانند از لیزر استفاده کنند ولی تعداد جلسات مراجعه آن ها برای لیزر کمتر می باشد.
افرادی که خواهان از بین بردن کامل موهای گردن و یا صورت هستند نیز باید به جلسات بیشتری برای لیزر مراجعه کنند تا موهای آن ها کاملا از بین برود. افرادی که می خواهند موهای کم حجمی داشته باشند. باید جلسات کمتر از ۶ تا ۸ جلسه اقدام کنند. ولی کسانی که خواهان از بین بردن موهای صورت و گردن می باشند، باید بین ۶ تا ۸ جلسه اقدام کنند. درباره این موضوع باید قبل از انجام لیزر صورت با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین پیشنهاد را به شما بدهد و شما را کمک کند.
افراد نامناسب برای لیزر :
لیزر موهای زائد برای برخی از افراد مناسب نمی باشد. این افراد شامل کسانی هستند که:
- افرادی که دارای سوابق بیماری هایی مانند بیماری های روحی و عصبی، کیست تخمدان، نازایی، بیماری های تیرویید، سابقه تبخال و دیابت، اختلالات هورمونی و … می باشند، باید قبل از انجام لیزر به پزشک خود اطلاع دهند.
- افرادی که مبتلا به صرع می باشند، انجام لیزر برای آن ها خطرناک است.
- همچنین افرادی که باردار هستند، نباید لیزر را انجام دهند.
- کسانی که از داروهایی نظیر آلفاهیدروکسی، هیدروکینون، رتینول، دیفرین و تازوراک استفاده می کنند، باید دو هفته قبل از لیزر مصرف آن را قطع کنند. زیرا لیزر موهای زائد در مصرف برخی از این داروها تداخل ایجاد می کند.
- اگر از داروهای خاصی استفاده می کنید با پزشک خود مشورت کنید. این دارو ها شامل فنیتویین، سیکلوسپورین، کورتون و … می باشد.
- همچنین افرادی که از داروهایی برای درمان آکنه شدید و داروهایی نظیر آن را مصرف می کنند تا چند ماه نمی توانند لیزر انجام دهند.
- اگر دارای بیماری های فعال پوستی مانند اگزما، کهیر، تبخال، زگیل و جوش فعال در ناحیه لیزر می باشید، اول باید این بیماری را رفع کنید و بعد به لیزر بپردازید.
عوارض لیزر موهای زائد
عوارض لیزر موهای زائد چندان خطرناک نیستند و قابل درمان می باشند. این عوارض موقتی هستند. برخی از این عوارض عبارت اند از :
قرمزی و درد خفیف
یکی از عوارض لیزر می باشد که این عارضه موقتی است و بعد از مدتی از بین خواهد رفت.
سوختگی پوست
از رایج ترین عوارض لیزر موهای زائد، سوختگی پوست و ایجاد تاول می باشد که این عارضه نادر است و به دست یک فرد غیر متخصص می تواند پیش آید. پوست شما بعد از لیزر امکان خشک شدن و پوسته پوسته شدن را دارد.
آسیب رساندن به بینایی
از دیگر عوارض می توان به خطر آسیب رساندن به بینایی اشاره کرد. هنگام استفاده از لیزر برای صورت باید عینک مخصوص لیزر را بزنید. این عینک ها از آسیب رسیدن به چشم جلوگیری می کنند.
هایپوپیکمنتیشن
یکی دیگر از عوارض لیزر موهای زائد هایپوپیکمنتیشن می باشد. یعنی کاهش رنگدانه ها و یا همان روشن تر شدن رنگ پوست، این عارضه موقتی است و بعد از مدت کوتاهی از بین خواهد رفت. قرار نگرفتن زیر آفتاب مستقیم و استفاده از ضد آفتاب به کاهش این عوارض کمک خواهد کرد.
کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
هایپرپیگمنتیشن
افزایش رنگدانه ها و روشن تر شدن پوست یا همان هایپرپیگمنتیشن از دیگر عوارض می باشد. این عارضه نیز موقتی می باشد و بعد از ۳ یا ۴ هفته از بین خواهد رفت. این عارضه را زمانی مشاهده می کنید که لیزر سبب ایجاد زخم روی پوست شما شود و بعد از مدتی از بین برود. جای زخم برای مدتی، تیره تر از نواحی دیگر می ماند.
اسکار و زخم
ایجاد اسکار و زخم را نمی توان از عوارض این روش دانست. اما اگر پزشک شما غیرمتخصص باشد و مهارت نداشته باشد این عارضه می تواند ایجاد شود.
کاهش عوارض بعد از لیزر
شما می توانید برای کاهش این عوارض به یک پزشک مجرب و همچنین کلینیک معتبر مراجعه کنید تا کمتر دچار عوارض شوید. همچنین دستورالعمل پزشک خود بعد از لیزر را به خوبی رعایت کنید. تا دچار عوارض لیزر بدن نشوید و یا بتوانید زودتر بهبود یابید.