عوارض و معایب میکرونیدلینگ
بررسی عوارض و معایب میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ یکی از روش های جدیدتر درمان آسیب های پوستی از جمله اسکار، جوش و آکنه است که از این روش بهره برداری شده است. در مطلب امروز سایت مرکز ژالان، کلینیک زیبایی اصفهان عوارض و معایب میکرونیدلینگ را بررسی می کنیم.
این سوراخ ها فضایی را برای وارد کردن داروهای درمانی فراهم می کنند. این داروها که دوز و نوع آن ها بسته به شرایط بیمار و نوع ضایعه پوستی تعیین می شود، از سوراخ های ایجاد شده به لایه های پوست نفوذ کرده و با تحریک سلول های پوست، فرآیند ترمیم و بازسازی را آغاز می کنند. داروهای مورد استفاده در این روش حاوی ویتامین C و اسید هیالورونیک هستند. موادی که به تحریک سلول های پوست و تسریع روند تولید کلاژن و بازسازی پوست کمک می کنند.
تحریک سلول های پوست و ورود مواد خارجی به بافت های آن عامل اصلی بروز عوارض در روش های جوان سازی و ترمیم پوست از جمله میکرونیدلینگ است. شدت عوارض میکرونیدلینگ به نوع پوست، میزان حساسیت، میزان مواد تشکیل دهنده، سن بستگی دارد. هر فرد و البته مراقبت قبل و بعد از آن می تواند در شدت عوارض موثر باشد. در ادامه با معایب میکرونیدلینگ آشنا می شوید :
تورم ناحیه درمان :
با توجه به اینکه هدف اصلی میکرونیدلینگ ایجاد آسیب کنترل شده در لایه بالایی پوست برای تحریک لایه های زیرین و ترمیم بافت آسیب دیده است، تورم یکی از عوارض طبیعی این روش خواهد بود. تورم نشان می دهد که سلول های ایمنی پوست شما بیدار شدند و سعی دارند با خون رسانی بیشتر به نواحی درمان، اثرات در اثر مواد خارجی را از بین ببرند. این همان چیزی است که پوست شما را جوان و شاداب می کند و آسیب های آن را از بین می برد.
ایجاد آلرژی :
ایجاد آلرژی یکی از معایب میکرونیدلینگ است. با توجه به اینکه سوزن های میکرونیدلینگ دارای ساختار فلزی هستند، افراد دارای حساسیت فلزی کاندیدای مناسبی برای این روش نیستند. این افراد پس از استفاده از این روش دچار آلرژی می شوند و آسیب جدی به ساختار پوست آن ها وارد می شود. به همین دلیل پزشکان مراجعین را از نظر هرگونه واکنش آلرژیک معاینه می کنند تا پس از انجام این روش از سلامت افراد اطمینان حاصل کنند.
قرمزی پوست :
نفوذ سوزن های میکرونیدلینگ به داخل بافت پوست و تحریک سلول های آن می تواند باعث قرمزی پوست هم در ناحیه تحت درمان و هم در سایر نواحی صورت شود. افرادی که پوست حساس و آسیب دیده دارند قرمزی را برای مدت طولانی تری تجربه می کنند. اما این زمان بیشتر چند روز بیشتر نیست. توصیه متخصصان پزشکی برای کم شدن قرمزی پوست پس از میکرونیدلینگ، استراحت است. باید بعد از جلسه میکرونیدلینگ به خانه بروید و استراحت کنید تا پوست بتواند بدون هیچ فشاری بافت های خود را ترمیم کند.
زخم ریز :
سوزن های میکرونیدلینگ به عمق پوست نفوذ کرده و باعث به وجود آمدن زخم های کوچک زیادی در سطح پوست می شود. این زخم ها بعد از چند روز به طور کامل از بین می روند و رد آن ها روی پوست باقی نمی ماند. پس از انجام این روش نباید زخم ها را دستکاری کنید و یا در محیط های پر از گرد و غبار و آلودگی قرار نگیرید. می تواند زخم ها را عفونی کند یا روی پوست شما بماند.
کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
ملتهب شدن پوست :
تحریک پوست با سوزن های میکرونیدلینگ باعث می شود ماده ای به نام هیستامین در بافت های آن ترشح شود که پوست را ملتهب می کند. این مشکل طبیعی است و نشان می دهد که بافت ها و سلول های صورت شما سالم هستند. تا زمانی که التهاب پوست به طور کامل برطرف نشود، باید از نور مستقیم خورشید و گرما خودداری کنید. پس از انجام میکرونیدلینگ حداقل تا 3 روز از خانه خارج نشوید یا صورت خود را خیلی خوب بپوشانید تا نور خورشید به آن نخورد. بعد از این مدت حتما از ضد آفتاب با SPF حداقل 30 استفاده کنید.
خشک شدن ناحیه درمان :
اگر اندازه سوزن به درستی انتخاب نشود، بافت های پوست کشیده می شوند که باعث خشکی ناحیه درمان می شود. زیرا با استفاده از کرم های مرطوب کننده و متعادل کننده پوست که آبرسانی کافی را فراهم می کنند، رفع می شود.
آخرین دیدگاهها