معرفی دستگاه های میکرونیدلینگ
معرفی و بررسی دستگاه های میکرونیدلینگ
در این مطلب از سایت مرکز ژالان، کلینیک زیبایی اصفهان قصد داریم به معرفی دستگاه های میکرونیدلینگ بپردازیم. انواع دستگاه های میکرونیدلینگ به شرح زیر می باشد:
1.دستگاه درمارولر
در نگاه اول ظاهر دستگاه درمارولر شبیه قلم موهای غلتکی کوچک رنگ آمیزی زوایایی از ساختمان است که دسترسی به آن ها مشکل است .در سر این ابزارها یک سیلندر گرد وجود دارد. که حول یک محور افقی می چرخد و روی سطح دوار آن حداقل 200 سوزن بسیار ریز قرار داده شده است .در قسمت بالای درمارولر هم یک دستگیره وجود دارد. که از آن برای حرکت دادن غلتک بر روی سطح پوست صورت استفاده می شود . پزشک این وسیله غلتک مانند را با فشار مختصری روی پوست صورت می غلتاند. و در نتیجه ،در مسیر حرکت ،درمارولر صدها سوراخ ریز روی پوست ایجاد می کند. اگر چه برخی افراد از این دستگاه به عنوان یک دستگاه میکرونیدلینگ خانگی هم استفاده می کنند. توصیه ی پزشکان این است که بهتر است این کار در مطب پزشک و مراکز تخصصی انجام شود.
2.دستگاه درماپن
ظاهر درماپن دقیقا شبیه خودکاری با نوک گرد و مدور است. که سوزن های ریزی روی نوک آن تعبیه شده است . نوک این وسیله و سوزن های آن به وسیله یک موتور الکتریکی کوچک حرکت داده می شود. وقتی که سوزن های درماپن به حرکت در می آیند. شبیه به حرکت مهر زدن ،به داخل پوست فرو می روند و خارج می شوند و به این ترتیب تعداد زیادی سوراخ بسیار ریز در پوست ایجاد می کنند. برخی افراد از این دستگاه در منزل هم استفاده می کنند که به نظر می رسد ایده ی جالب و ایمنی نباشد. در مجموع ،از هردستگاه درمارولر و درماپن برای تحریک پوست برای ساخت طبیعی کلاژن استفاده می شود
3.دستگاه درمااستامپ
درمااستامپ از نظر ظاهری بسیار شبیه به درماپن است. با این تفاوت که اندازه ی نوک آن بزرگتر و تعداد سوزن های آن بیشتر است. این وسیله می تواند به وسیله ی دست و یا موتور الکتریکی حرکت کند. عملکرد درمااستاپ هم شبیه به درماپن به صورت مهر زدن است. به این ترتیب که روی پوست نمی غلتد ،بلکه سوزن های ریز در حرکتی شبیه به مهر زدن در پوست فرو می روند. روش کار درمااستامپ شبیه دستگاه تاتوست ، اما تفاوتش این است که به جای یک سوزن ، تعداد زیادی سوزن ریز به صورت هم زمان در سطح پوست فرو می روند و البته از رنگ یا جوهر تاتو هم خبری نیست
کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
در بسیاری از افراد به مدت 24 تا 48 ساعت پس از میکرونیدلینگ ،حالتی مانند حالت آفتاب سوختگی اندک ، قرمزی و کمی تورم در پوست رخ می دهد و ممکن است کبودی و خونریزی خفیفی نیز ایجاد شود. در ظرف یک تا دو هفته پس از درمان پوست نرم تر و شفاف تر شده اما ماه بعد اثر کامل این درمان مشهود می گردد.
واکنش های التهابی پوست سیار اندک است و ظرف چند ساعت از بین می رود. و رنگ قرمز پوست نیز به رنگ صورتی در می آید و ممکن است 12 تا 48 ساعت باقی بماند . جهت کاهش قرمزی پس از عمل ، استفاده از اسید هیالورونیک توصیه می شود و جهت حفاظت از پوست بهتر است از ضد آفتاب حاوی زینک استفاده شود پس از این عمل می توان از لوازم آرایشی ملایم استفاده نمود. برخلاف انواع لیزر که معمولا در انتخاب رنگ پوست باید دقت شود میکرونیدلینگ را می توان روی همه انواع رنگ ها و انواع پوست ها استفاده کرد
چند جلسه برای میکرونیدلینگ نیاز است و با چه فاصله زمانی این فرایند را تکرار کنیم؟
این موضوع کاملا بستگی به نوع مشکل و انتظارات بیمار دارد . هرچه مشکل بیمار حادتر باشد نیاز به تعداد جلسات درمانی بیشتری است ولی بطور کلی میکرونیدلینگ را می توان هرچهار تا شش هفته تکرار نمود تا هنگامی که به نتیجه مورد نظر برسید . جهت تحریک تولید کلاژن باید 3 بار از این روش استفاده کرد و بین هر یک از این درمان ها باید 4تا 6 هفته فاصله باشد . جهت کاهش جای زخم 3تا 6 جلسه درمانی توصیه می شود . تعداد درمان ها به پاسخ هرفرد به درمان و به میزان آسیب که تازه است یا خیر ستگی دارد. میکرونیدلینگ در همه بخش های پوست بدن (گردن سر و سینه بازو پاها) مورد استفاده دارد . بسیاری از افراد پس از جلسه اول نتایج آن را می بینند.
میکرونیدلینگ صورت را می توان بدون خطر روی انواع رنگ و نوع پوست مورد استفاده قرار داد. زیرا در این روش اپیدرم و به طور خاص ملانوسیت ها در منطقه بازال دست نخورده باقی می ماند ، و خطر تغییر رنگدانه یا هایپرپیگمانتاسیون التهابی پس از عمل کم است . میکرونیدلینگ پوستی می تواند مناطقی حساس و شکننده پوست را که با سایر روش ها نمی توان درمان نمود تحت درمان قرار داد این مناطق شامل چشم ها ،گردن و پشت دست ها است.