ویژگی افراد نامناسب برای میکرونیدلینگ
بررسی ویژگی افراد نامناسب برای میکرونیدلینگ
کاربرد اصلی میکرونیدلینگ از بین رفتن چین و چروک و خطوط روی صورت است. با توجه به اینکه این روش باعث بیشتر شدن کلاژن سازی و تحریک بافت پوست می شود، باعث ترمیم بافت پوست و رفع چین و چروک و افتادگی ناشی از افزایش سن می شود. در این مطلب از سایت مرکز ژالان، کلینیک زیبایی اصفهان ویژگی افراد نامناسب برای میکرونیدلینگ را مورد بررسی قرار می دهیم.
از این روش می توان برای رفع فرورفتگی های ناشی از بخیه، زخم، جوش و آکنه استفاده کرد. کلاژن ها که با تحریک سلول ها با میکرونیدلینگ ایجاد می شوند، لایه های آسیب دیده پوست را ترمیم می کنند. همچنین پس از ترمیم سوراخ های ایجاد شده در این روش، جای زخم و جوش های قدیمی تا حدودی ترمیم می شود.
میکرونیدلینگ می تواند برای از بین بردن علائم ترک پوستی در اثر بیشترش شدن یا کمتر شدن وزن و بارداری استفاده شود. ترک هایی که در اثر فشار روی پوست یا از دست دادن خاصیت ارتجاعی ایجاد می شوند. سوختگی را می توان با استفاده از میکرونیدلینگ برطرف کرد. علاوه بر این با این روش منافذ پوست سفت می شود که باعث بهبود تنفس پوست و جلوگیری از تجمع چربی و آلودگی در منافذ پوست و ایجاد جوش و آکنه می شود.
افراد نامناسب برای انجام میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ یکی از روش های غیر تهاجمی درمان آسیب های پوستی است. که با تحریک سلول های کلاژن ساز به ترمیم و از رفع آسیب های پوستی کمک می کند. به همین دلیل، استفاده از آن برای بسیاری از افراد در گروه های سنی مختلف بی خطر است. به طور کلی، هرکسی که از سلامت کامل برخوردار است و پوستش دارای چین و چروک، جای زخم، جوش، آکنه، ترک، لکه است. می تواند از میکرونیدلینگ برای درمان و ترمیم پوست خود استفاده کند.
اگر فردی به مواد خاصی مانند غذا یا فلزات حساسیت دارد باید به پزشک اطلاع دهد. زیرا در مواردی مواد به کار رفته در میکرونیدلینگ می تواند باعث ایجاد حساسیت های جدی در فرد شده و به او آسیب برساند. استفاده از میکرونیدلینگ برای افرادی که کمتر از ۲ هفته قبل به خود بوتاکس، ژل یا چربی تزریق کردند، توصیه نمی شود. افراد مبتلا به برخی بیماری ها مانند آلرژی های پوستی، دیابت، سرطان امکان دارد گزینه مناسبی برای میکرونیدلینگ نباشد.
افرادی که از داروهای خاصی مانند رقیق کننده های خون استفاده می کنند یا مبتلا به بیماری های خونی هستند، نباید از میکرونیدلینگ استفاده شود. انجام پرتودرمانی یا اشعه درمانی در یک سال گذشته یکی از مواردی است که در روند درمان میکرونیدلینگ مشکل ایجاد می کند. اگر زخم باز در محل درمان وجود داشته باشد یا به طور کلی زخم ها خیلی دیر خوب شوند، پزشک میکرونیدلینگ را برای حل مشکلات پوستی توصیه نمی کند.
محدودیت انجام میکرونیدلینگ
خیر، پزشکان از این روش برای رفع جوش و جای زخم و سایر مشکلات پوستی در گروه های سنی مختلف استفاده می کنند. اما توصیه آن ها انجام میکرونیدلینگ در سنین نوجوانی، یعنی قبل از ۱۸ سالگی است. زیرا در این زمان هنوز هورمون ها به تعادل نرسیدند و امکان دارد اثرات ترمیمی این روش پس از مدت کوتاهی از بین برود. اگر چین و چروک یا جای زخم خیلی عمیق باشد، نمی توان از این روش استفاده کرد. بنابراین استفاده از آن در سنین بالا چندان مناسب نیست.
کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
حل مشکلات ریزش مو با میکرونیدلینگ
البته میکرونیدلینگ به خودی خود روشی برای حل مشکل ریزش مو و کمک به رشد مجدد مو نیست. اما تحقیقات نشان داده که با قرار دادن دستگاه میکرونیدلینگ روی پوست سر و ورود مواد مغذی رشد مو به آن، می توان سلول های تولید کننده فولیکول های مو را تحریک کرد. در نتیجه باعث تقویت مو، ضخیم شدن و جلوگیری از ریزش مو شد.
میزان درد میکرونیدلینگ
وجود سوزن بر روی غلتک های این دستگاه این تصور را در بسیاری از افراد ایجاد می کند که انجام این کار با درد زیادی همراه است. اما این ایده چندان درست نیست. اما اگر شما از آن دسته افراد حساس به درد هستید، می توانید از کرم های بی حس کننده برای کاهش احساس درد استفاده کنید.
آخرین دیدگاهها