کربوکسی تراپی شکم | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

آشنایی با کربوکسی تراپی شکم

در این مطلب از سایت مرکز ژالان، کلینیک زیبایی اصفهان به معرفی کربوکسی تراپی شکم می پردازیم. کربوکسی تراپی شکم روند چربی سوزی را بیشتر می کند. بدن ذخایر چربی را تغییر می دهد و به نوعی آن ها را تغییر می دهد. هنگامی که دی اکسید کربن وارد این ناحیه از بدن می شود، به ذخایر چربی تزریق می شود که در نتیجه واکنش با چربی ها، شکل شیمیایی آن ها تغییر کرده و به اسید کربنیک تبدیل می شود. در واقع با این ترکیب سلول های چربی حل می شوند و در نهایت چربی آزاد می شود. کربوکسی تراپی شکم باعث بیشتر شدن متابولیسم و ​​سرعت دفع چربی در این ناحیه از بدن می شود.

دلایل ایجاد چربی زیر شکم چیست؟

دلایل زیادی برای تشکیل چربی شکم وجود دارد که هر کدام به سبک زندگی افراد بستگی دارد. در واقع جنسیت و بیشتر شدن سن از جمله عوامل موثر در ایجاد این چربی هستند و تغذیه مهمترین عامل است.

دلایل دیگری که امروزه استفاده از کربوکسی تراپی شکم را بیشتر کرده است، سبک زندگی است. افراد کم تحرک هرگز نمی توانند بدن خود را از شر چربی خلاص کنند. حتی با ورزش منظم، امکان دارد این چربی ها از بین نرود.

یکی از عوامل موثر بر چربی شکم پرخوری است. در واقع رژیم غذایی ناسالم در این مورد موثرتر است و انواع فست فودها و غذاهای چرب می توانند در بیشتر شدن چربی شکم تاثیر گذار باشد. برخی ژنتیک را در تشکیل چربی شکم موثر می دانند، اما با رژیم غذایی سالم و ورزش قابل کنترل است.

روش اجرای کربوکسی تراپی شکم

پزشک با بررسی نواحی چربی زیر شکم میزان دی اکسید کربن تزریقی را تعیین می کند. پس از آن، هر جلسه درمانی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول خواهد کشید. در این بین گاز دی اکسید کربن با سوزن گیج به این ناحیه تزریق می شود و در نهایت واکنش زیر پوست صورت می گیرد. در این روش فرآیند ساده ای وجود دارد که نیاز به استراحت ندارد و درمان بدون درد انجام می شود. این روش درمانی حداقل به ۶ ماه جلسات درمانی نیاز دارد و فرد باید در طول درمان تحت نظر پزشک باشد.

بعضی از این روش درمانی برای جوان سازی پوست استفاده می کنند و به همین دلیل بیشتر استفاده از این روش صرفا برای زیبایی است. کربوکسی تراپی شکم می تواند در کم شدن وزن تاثیر گذار باشد، اما بهتر است ابتدا این روش را با ورزش و رژیم های غذایی موثر تکمیل کنید. با تزریق دی اکسید کربن به بدن میزان جریان آن در این ناحیه بیشتر می شود و در نتیجه پوست جوان شده و تیرگی و چین و چروک از بین می رود.

هایفو لاغری اصفهان کاهش چربی با هایفو لاغری

تاثیرات کربوکسی تراپی در لاغری

کربوکسی تراپی در واقع همان دی اکسید کربنی است که به طور طبیعی اتفاق می افتد بدن ما وجود دارد و ما انسان ها بر خلاف گیاهان، اکسیژن تنفس می کنیم و دی اکسید کربن را از بدن خود دفع می کنیم. در واقع دی اکسید کربن سوخت طبیعی بدن ما انسان ها است اما این روش چه تاثیری می تواند در کم شدن وزن داشته باشد.

این روش در بدن ذخایر مقاوم چربی را اصلاح می‌کند بعد از ورود به ذخایر چربی co2 به اسید کربنیک تبدیل می شود که سلول چربی را حل می کند و چربی را آزاد می‌کند. بیشتر شدن تخلیه لنفاوی به ناحیه متابولیسم و دفع چربی آزاد شده را در نواحی چربی شکم و پهلو را بهتر می کند.

آیا این روش برای رفع چربی پوست های حساس مثل اطراف چشم خطر دارد ؟

شما می توانید پوست حساس یا نرمال داشته باشید. پوست اطراف چشم برای همه حساس و بسیار نازک است. آزمایش هر گونه درمانی برای این ناحیه حساس بسیار خطرناک است. اما با کمک تزریق کربوکسی تراپی دی اکسید کربن برای نازک شدن موضعی دور چشم، می توانید این نواحی حساس چشم را به آرامی درمان کنید.

کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید

نکاتی پیرامون کربوکسی تراپی شکم :

  • تا ۴ ساعت پس از تزریق از دوش گرفتن و خیس شدن نواحی تزریق شده پرهیز کنید. (این استثنا شامل استخر، سونا و جکوزی می شود.)
  •  تا ۲۴ ساعت بعد از تزریق دوش آب سرد نگیرید.
  •  تا ۳۰ روز پس از کربوکسی تراپی از قرار گیری در معرض نور مستقیم خورشید اجتناب کنید.
  •  برای مدتی از ورزش های شدید خودداری کنید.
  •  حتما از کرم ها و داروهای تجویزی توسط پزشک متخصص استفاده کنید و به طور کامل استفاده کنید.

اگر بعد از تزریق کربوکسی تراپی، پزشک تشخیص داد که نیاز به چکاپ دارید، حتما به او مراجعه کنید و از چکاپ غافل نشوید. مدت زمان کربوکسی تراپی مورد نیاز برای هر فرد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است. که زمان دقیق آن بسته به قسمتی که قرار است تزریق انجام شود متفاوت است. بی حسی در اثر تزریق پس از ۳۰ دقیقه از بین می رود. این تزریق مثل هر تزریق دیگری دارای اثرات کبودی است که پس از ۲-۳ ساعت رفع می شود.

 


مطالب پیشنهادی :

عوارض خطرناک لیزر صورت

مزایا و معایب تزریق فیلر به لب

بررسی انواع تزریق فیلر به لب