میکروپیگمنتیشن چیست؟
میکروپیگمنتیشن القای ریزدانههای رنگی در حد فاصل قسمت
رویی (اپیدرم) و زیرین(درم) پوست است. این کار برای رنگین کردن نواحی مورد نظر انجام میشود.
امروزه بیشتر خانمها دلشان میخواهد همیشه آراسته باشند اما شاید فرصت و حوصله اینکه هر روز دستی بهصورت ببرند نداشته باشند. شاید به همین دلیل تاتو و بعدها میکروپیگمنتیشن طرفداران زیادی پیدا کرده است.
تفاوت میکروپیگمنتیشن با تاتو
میکروپیگمنتیشن با تاتوی سنتی تفاوتهایی دارد. اولین تفاوت در دستگاه میکروپیگمنتیشن است. امروزه دستگاههایی برای این کار استفاده میشود که ارتباط اجزای ثابت آن با قسمتهای قابلتعویض و یکبار مصرفشان قطع شده و اصطلاحا جریان برگشتی به عقب ندارند و تضمینی بر سلامت انجام آن از نظر انتقال نیافتن بیماری از فردی به فرد دیگر است.
سوزن یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده در کیفیت میکروپیگمنتیشن محسوب می گردد. کارتریج دستگاه میکروپیگمنتیشن است که یکبار مصرف است و به جای سوزنهای یکبار مصرف در دستگاههای سنتی تاتو به کار میرود که با سیستم بستهای که دارند، تضمینکننده عدمبرگشت خون و انتقال ترشحات از فردی به فرد دیگر است. سوزن کارتریج های استاندارد کاملا تیز بوده و با حداقل تخریب بافت، کاشت رنگدانه ها را به نحو مناسبی انجام میدهند.
هاشور ابرو با میکروپیگمنتیشن:
با تکنیک میکروپیگمنتیشن میتوانیم تاتو ابرو انجام دهیم و شکل ابروها را مو به مو در موارد کمپشتی بسیار ظریف و پراکنده اصلاح کنیم. حتی با تاتو ابرو میتوان با بالا بردن ناحیه خارجی ابرو، شکل دادن به ابرو یا باز کردن ابرو، چهره را زیباتر و جوانتر کرد. در صورت وجود نداشتن تناسب بین دو ابرو هم امکان یکنواخت کردن آنها با میکروپیگمنتیشن وجود دارد. اصلاح رنگ و شکل ابروها هم با این روش انجام میشود.
میکروپیگمنتیشن چشم:
با روش میکروپیگمنتیشن میتوان آرایش چشم به صورت دائمی داشته باشیم. میکروپیگمنتیشن روی پلک هم انجام میشود و میتوان با آن باعث بیشتر به نظر رسیدن تراکم مژهها شد.
همچنین میکروپیگمنتیشن چشم برای کشیدن خط چشم روی پلک با رنگهای مختلف (تاتو خط چشم)، تصحیح افتادگی چشم، کشیدن مژهها در موارد وجود نداشتن مژه، اصلاحات افتادگی پلک با صاف کردن ناحیه کانتوس داخلی و روشن کردن ناحیه نزدیک به کانتوس خارجی و.. به کار می رود.
انجام میکروپیگمنتیشن روی لب :
میکروپیگمنتیشن لب با هدفهای مختلفی مانند ساخت مجدد حالت لب، تقویت رنگ خود لب بهصورت کامل یا جزیی، اصلاح تقارن در مواردی که به علت تصادفات رانندگی یا سایر موارد مثل جای جراحی، لب شکری که یک نقص مادرزادی است پس از اتمام مراحل جراحی، اصلاح چروکهای بالای لب با تکنیکهای پیشرفته، افزایش حجم لب به کمک تکنیکهای سایه روشن( در مورد مردان بهصورت نامحسوس) انجام میشود.
میکروپیگمنتیشن از زیبایی تا درمان:
علاوه بر کاربردهای این روش در امور زیبایی، در امور درمان هم میتوان از میکروپیگمنتیشن برای مداوای مشکلاتی مانند ویتیلیگو (بیماری برص یا پیسی) یا اصلاح جای زخم یا کلوئید کمک گرفت. یکی از محبوبترین کاربردهای میکروپیگمنتیشن هم اصلاح زخمهای جراحی پلاستیک یا بازسازی هاله پستان در موارد ماستکتومی (عمل جراحی برداشتن پستان در سرطانها و…)، هماهنگ کردن اندازه هاله و شدت رنگ هاله با سینه است.
آخرین دیدگاهها