مزایا و عوارض لیزر اندولیفت
عملکرد لیزر اندولیفت به زبان ساده
دستگاه لیزر استفاده شده در لیزر اندولیفت با تولید، تقویت و متمرکز ساختن پرتوهای نوری که انرژی یکسانی دارند، باعث تغییرات در پوست میشود . لیزر با تخریب انتخابی و خاصیت فوتوترمیک (گرمایش نوری) اثر خود را بر بافت پوست میگذارد. این اساس کار لیزر است، اما چه گونه این کار را میکند؟
طول موج پرتوی لیزر استفاده شده در دستگاه اندولیفت، ۱۴۷۰ نانومتر است که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحدهی آمریکا برای درمان موضعی ذخایر بافت چربی تایید شده است.
مزیتهای اندولیفت چیست ؟
- بدون برش
- امنیت بالا و کم عارضه
- تنها یک جلسهی درمانی نیاز دارد
- زمان بهبودی بعد از عمل بسیار کوتاه بوده یا نیازی نیست
- بدون نیاز به بیهوشی
- هزینهی کم نسبت به سایر روشهای لیفتینگ صورت
- بدون خونریزی و ایجاد خونمردگی
- دقت بالا
عوارض جانبی لیزر اندولیفت چیست ؟
روش لیزر اندولیفت به دلیل کمتهاجمی بودن عوارض بسیار کمی دارد. عوارض شدید وجود ندارند، عوارض خفیف به ندرت مشاهده میشوند و بیشتر عوارض جزو روند طبیعی بهبود و ترمیم پوست بعد از درمان به شمار میآیند. به طور کلی زمانی شاهد وقوع عوارض جانبی هستیم که اندولیفت در مراکز نامعتبر انجام شود. کمی تورم، قرمزی یا کبودی از جمله عوارض طبیعی اندولیفت هستند که پس از چند روز کاملاً ناپدید میشوند.
کاربردهای اندولیفت
روش اندولیفت بیشتر از همه برای درمان کمتهاجمی و بدون جراحی افتادگی پوست در زیر پلکهای پایینی، نواحی چانه، غبغب، گردن، خط فک، گونهها و اطراف دهان استفاده میشود. به طور کلی هرجایی که نیاز به برطرف کردن افتادگی یا شلی پوست وجود داشته باشد، اندولیفت در درمان آن ناحیه موثر است.
آقایان و خانمها میتوانند از این روش درمانی استفاده کنند. اندولیفت بیشتر بر روی صورت و گردن انجام میشود؛ اما از آن میتوان برای لیفت پوست دور ناف، داخل ران، بازو، زانو، مچ پا، باسن و لگن هم استفاده کرد.
میتوان در کنار اندولیفت از سایر روشهای جوانسازی پوست هم استفاده کرد و مشکلی از این بابت وجود ندارد. مثلاً ترکیب لیزر اندولیفت با هایفوتراپی میتواند بسیار موثر و مفید باشد.