کاربردهای دستگاه آر اف | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

کاربردهای دستگاه آر اف چیست؟

این دستگاه کاربردهایی دارد که در ادامه این مطلب از سایت مرکز ژالان، کلینیک زیبایی اصفهان با آن ها آشنا می شوید. کاربردهای دستگاه آر اف :

کلاژن سازی :

امواج دستگاه RF دارای انرژی هستند و می توانند در لایه درم پوست صورت کلاژن تولید کنند. کلاژن یکی از مهم ترین پروتئین های مورد نیاز پوست است که باعث ترمیم و شادابی پوست می شود. این انرژی در لایه درم به گرما تبدیل می شود و این گرما کلاژن می سازد.

آکنه :

از دیگر کاربردهای این دستگاه می توان به رفع آکنه کیستی، رفع جای جوش، از بین بردن جای زخم و ترک های بدن، درمان افتادگی پوست صورت، یکنواخت رنگ پوست، لیفت صورت و … اشاره کرد.

جوان سازی پوست :

با توجه به اثراتی که بر روی چین و چروک صورت می گذارد، دستگاه RF را می توان به عنوان یک درمان موثر برای جوان سازی پوست صورت معرفی کرد. تمام چین و چروک های سطحی پوست صورت را از بین می برد، اما برای چین و چروک های عمیق چندان مفید نیست.

آشنایی با آر اف صورت | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

فعال کردن فیبروپلازی :

فیبروپلازی پوست صورت روشی است که در آن بافت فیبری تشکیل می شود. این ها بافت هایی هستند که می توانند پوست را برای تولید کلاژن تحریک کنند. در روش جوان سازی پوست صورت و درمان ضایعات پوستی، نواحی آسیب دیدگی پوست صورت انتخاب می شود. سپس با استفاده از دستگاه RF و تولید بافت فیبروزی، پوست صورت را مجبور به تولید کلاژن می کنند.

کاندیدای مناسب برای آر اف فرکشنال چه کسانی هستند؟

استفاده از دستگاه RF برای جوان سازی و درمان ضایعات پوستی محدود به زنان و مردان نمی شود. برعکس، هر فردی اعم از زن یا مرد بسته به سن خود می تواند از این روش درمانی استفاده کند. اگر می خواهید چهره ای شاداب و جوان داشته باشید، بهتر است برای رفع این علائم از روش های جوان سازی پوست صورت مانند دستگاه RF استفاده کنید. افرادی که دارای چین و چروک های سطحی هستند و نیاز زیادی به استفاده از روش های لیفت صورت ندارند می توانند پس از مشورت با پزشک از این روش استفاده کنند.

کلینیک زیبایی ژالان، بهترین کلینیک زیبایی اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید

تاثیرات امواج آر اف بر پوست

امروزه روش های غیرتهاجمی جوان سازی پوست با استفاده از امواج الکترومغناطیسی یا مکانیکی بسیار متنوع شدند. دستگاه های لیزری که از امواج نور استفاده می کنند، هایفوتراپی که از امواج اولتراسوند استفاده می کنند یا همان آر اف فرکشنال که گفتیم امواج رادیویی تولید می کنند. تمامی این فناوری ها برای جوان سازی پوست غیرتهاجمی پیشرفته هستند.

هر یک از این روش های جوان سازی بر اساس فناوری ها و امواج متفاوتی استوار است، اما اشتراکات بسیار مهمی دارند. اولین و مهمترین ویژگی مشترک آنها عدم تهاجم آنها است. به زبان ساده، بدون خطرات و عوارض جانبی جراحی، می توانند تغییرات قابل توجهی در پوست شما ایجاد کنند.

دومین ویژگی مشترک روش های غیرتهاجمی، مکانیسم جوان سازی پوست است. در روش های غیر تهاجمی، ساختار اصلی پوست را تغییر نمی دهیم. و در عوض، ما به سادگی پوست را تحریک می کنیم تا فرآیندهای ترمیم بافت را فعال کرده و خود را ترمیم کند. در روش های تهاجمی مانند جراحی، تغییرات ساختاری شدیدی در اجزای پوست ایجاد می شود. به عنوان مثال، اگر پوست افتادگی داشته باشد، بافت زیر جلدی کوتاه شده و پوست کشیده می شود.

 


مطالب پیشنهادی :

نکات مراقبتی بعد از میکرونیدلینگ

مزایا و معایب تزریق فیلر به لب

بررسی انواع تزریق فیلر به لب