درمان آکنه و اختلالات پوستی با زینک و زینک-PCA | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

درمان آکنه و اختلالات پوستی با زینک و زینک-PCA

مطلبی که امروز در سایت کلینیک زیبایی اصفهان برای شما آماده شده است . قصد داریم تا درمان آکنه و اختلالات پوستی با زینک و زینک-PCA را مطالعه می کنیم. موارد زیر انواع مختلفی از آکنه و اختلالات پوستی هستند که زینک می‌تواند به از بین رفتن آن‌ها کمک کند:

اگزما:

یک بیماری پوستی است که می‌تواند باعث ایجاد بثورات پوستی، تورم، التهاب یا تاول شود.

آکنه کیستی:

جوش‌های کیسه‌مانندی که ممکن است از چرک یا مواد دیگر پر شوند.

پاسچول (چرک‌دانه):

آکنه‌هایی قرمز، متورم و ملتهب که اغلب حاوی چرک‌ زرد هستند. پاسچول‌ها معمولاً هنگام لمس درد می‌گیرند. این عارضه‌های پوستی اگر فشرده و یا کنده شوند، ممکن است جای آن‌ها روی پوست باقی بماند یا لک‌های تیره دائمی روی پوست ایجاد کنند.

ملاسما:

بخش‌هایی از پوست که اغلب به علت تغییرات هورمونی دچار تغییر رنگ یا هایپرپیگمنتاسیون (افزایش رنگدانه‌‌های پوستی و تیره شدن بخش‌هایی از پوست) می‌شوند.

آکنه روزاسه:

نوعی بیماری پوستی که باعث قرمزی بیش از حد پوست می‌شود. در این شرایط رگ‌های خونی مشخص شده و جوش‌های چرکی صورتی روی پوست صورت ایجاد می‌شوند.

کومدون‌ها:

انسداد فولیکولی که در آن منافذ یا فولیکول‌های مو پر از سلول‌های مرده پوست، چربی یا مواد آرایشی می‌شوند. متخصصان پوست به محصولاتی که باعث ایجاد این نوع از آکنه می‌شوند، کومدون‌زا می‌گویند. به همین دلیل افرادی که پوست حساسی دارند، اغلب به دنبال خرید محصولات آرایشی غیرکومدون‌زا هستند تا از ایجاد آکنه جلوگیری کنند. محصولات آرایشی غیرکومدون‌زا به راحتی روی پوست پخش شده و به راحتی هم پاک می‌شوند. این محصولات وارد منافذ پوست نمی‌شوند و ایجاد آکنه نمی‌کنند.

درمان آکنه و اختلالات پوستی با زینک و زینک-PCA | بهترین کلینیک زیبایی اصفهان

جوش‌های سرسفید:

این نوع از کومدون‌‌ها قسمت فوقانی منافذ پوست و یا فولیکول مو را به طور کامل مسدود می‌کنند. با تداوم چرخه زندگی سلول‌های پوست، لایه سفید رنگ‌ نازکی روی ناحیه مسدود تشکیل می‌شود. شما نباید این جوش‌ها را فشار دهید با بترکانید، چون ممکن است خونریزی کنند و باعث پارگی بافت پوست شوند.

جوش‌های سرسیاه:

این نوع کومدون‌‌ها شامل منافذ پوست می‌شوند که در لایه‌های عمقی مسدود و در سطح پوست باز هستند. سلول‌های مرده و چربی پوست به‌طور نامنظم در این کومدون‌ها جمع و مانع انعکاس طبیعی نور از طریق منافذ پوستی می‌شوند؛ همچنین چربی جمع شده در این نواحی در مجاورت هوا اکسید شده و در نتیجه این جوش‌ها سیاه به نظر می‌آیند. افرادی که این نوع جوش‌ها را روی پوست خود دارند، سعی می‌کنند تا با کمک لایه‌بردارهای مناسب آن‌ها را برطرف کنند. شستشوی منظم و صحیح پوست نیز به پاک شدن چربی و روشن شدن رنگ این جوش‌ها کمک می‌کند.

پاپول (سفت‌دانه):

کومدون‌های ملتهب و عفونی را سفت‌دانه یا پاپول (papule) می‌نامند. پاپول‌ها معمولاً باعث قرمزی پوست می‌شوند و در صورت لمس دردناک هستند. اگر این نوع جوش‌ها درمان نشوند، می‌توانند منجر به باقی ماندن جای جوش روی صورت شوند.

ندول:

جوش‌های ملتهب و دردناک زیر سطح پوست را گرهک یا nodule می‌نامند. انواع عفونت‌ها یا باکتری‌های مهاجم در عمق پوست یا در برخی موارد فولیکول‌های مو، باعث ایجاد این جوش‌ها می‌شوند. گاهی افراد برای درمان این نوع از آکنه به پزشک مراجعه می‌‌کنند چراکه برداشتن آن‌ها از سطح پوست کار مشکلی است.

درماتیت سبورئیک:

یک ناهنجاری پوستی است که باعث پوسته‌پوسته شدن سطح پوست در نواحی صورت، کف سر و بخش بیرونی گوش‌ها می‌شود.

 آکنه ولگاریس:

عارضه‌ای که در اثر انسداد منافذ پوستی توسط چربی، سلول‌های مرده پوست و باکتری ایجاد می‌شود و می‌توان گفت که شایع‌ترین نوع آکنه است.

کلینیک زیبایی ژالان را در اینستاگرام دنبال کنید

مطالب پیشنهادی :

روش های جوانسازی پوست صورت

دلیل منحصربفردی HA (هیالورونیک اسید) چیست؟

کمک به درمان مشکلات پوستی با زینک و زینک-PCA