عفونت پس از لیفت صورت | تزریق ژل و بوتاکس اصفهان

عفونت پس از لیفت صورت ؛ از پیشگیری تا درمان

در مطلب امروز از سایت مرکز ژالان، تزریق ژل و بوتاکس اصفهان قصد داریم به بررسی عفونت پس از لیفت صورت بپردازیم.

لیفت ، نخ و عفونت

براساس مطالعه park TH و همکارانش در گذشته یعنی زمانی که از نخ های غیر قابل جذب جهت لیفت استفاده می شد. میزان بروز عوارض مزمن التهابی مثل گرانولولوم جسم خارجی و عفونت پایین است.

Wu و همکارانش نشان دادند که عفونت و گرانولوم ممکن است در اثر لیفت با نخ رخ دهند. اما بااین وجود خوشبختانه بدترین عارضه یعنی عفونت شدید نبوده و براحتی قابل درمان است. Benny Your  و همکارانش یک مورد آبسه مایکوباکتریومی را پس از لیفت با نخ در صورت گزارش کردند. این مورد بسیار مهم بوده چرا که نشان داد که گرچه عفونت شدید پس از لیفت با نخ نادر است اما امکان پذیر است .

عفونت پس از لیفت با نخ در صورت استفاده از نخ های قابل جذب شیوع کمتری نسبت به موارد استفاده از نخ های غیر قابل جذب دارد. اگر اتاق انجام پروسیجر بهداشت مطلوبی داشته باشد عفونت پس از لیفت با نخ به راحتی رخ نمی دهد.

کلینیک زیبایی ژالان، تزریق ژل و بوتاکس اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید

همچنین مواردی که از نخ PDO ( پلی دیوکسانون) استفاده می شود. که شایع ترین نخ قابل جذب نیز محسوب می شود بدلیل این که نخ در موارد با شکل تک رشته ای (مونوفیلامان ) سطح صافی دارد، مقاومت نسبی یشتری را نسبت به عفونت دارا می باشد.

بااین حال بتازگی مواردی از عفونت های مایکواکتریومی پس از لیفت با نخ PDO در کره گزارش شده است. Shin Jung Jin  و همکارانش یک مورد خانم 47 ساله را گزارش کرده اند که با پلاک قرمز رنگ در دو سمت صورت دو هفته پس از لیفت با نخ  توسط یک فرد غیر پزشک مراجعه کرده بود بیمار به مدت یک هفته در یک کلینیک محلی تحت درمان آنتی یوتیکی قرار گرفته بود و سپس به بیمارستان ارجاع شده بود. در نهایت عفونت با مایکواکتریوم ماسیلینس عنوان تشخیص نهایی تایید شد. بطور کل پزشک انجام دهنده لیفت با نخ را در ذهن مطرح کند و از محیط استریل قل و بعد از لیفت با نخ استفاده کند.

عفونت پس از لیفت صورت | تزریق ژل و بوتاکس اصفهان

چگونه از عفونت پیشگیری کنیم؟

جهت پیشگیری از عفونت ، نواحی اطراف سوراخ ورودی (نقطه ورود) نخ می بایست بطور کامل ضد عفونی شده و هنگام لیفت با نخ از تکنیک استریل استفاده شود

  • ضد عفونی کردن سوراخ ورودی (نقطه ورود) نخ
  • ضدعفونی کردن پوست تمام مناطقی که در محدوده جابجایی و حرکت کانولا هستند.
  • اگر در نزدیکی محل حرکت یا ورود کانولا مو وجود دارد یا در مواردی که محل ورودی بر روی پوست سر انتخاب می شود ، موها می بایست با   ابزارهای مناسب پرپ و ضدعفونی شود .
  • در هنگام انجام لیفت با نخ ،نباید مو وارد سوراخ ورودی شود.
  • پس از لیفت با نخ یک بار دیگر چک کنید که آیا مو وارد سوراخ ورودی شده است یا خیر
  • آموزش روش های پیشگیری از عفونت در محل سوراخ ورودی و خروجی

چگونه عفونت را درمان کنیم؟

عفونت پس از لیفت با نخ عموما به راحتی با مصرف آنتی بیوتیک برطرف می شود. گرچه در برخی موارد نادر که در بالا ذکر شد ،یعنی عفونت های مایکوباکتریومی نیاز به درمان طولانی مدت با آنتی بیوتیک های تزریقی و درمان تخلیه ای (درناژ) می باشد. در مواردی که عفونت به درمان آنتی بیوتیکی پاسخ نمی دهند ، بیمار را باید به بیمارستان ارجاع داد چرا که نیازمند درمان تهاجمی تر است. در موارد بروز عفونت با مایکوباکتریوم ماسیلیس پس از تخلیه و انجام درناژ نیاز به درمان طولانی مدت با کلاریترومایسین و امیکاسین می باشد.


مطالب پیشنهادی :

بررسی انواع پوست

عوارض بوتاکس پیشانی

معرفی موارد فعال برای استفاده بر ضد سلولیت